ICE CREAM

janni-deler-ice-creamDSC_3839
janni-deler-ice-creamDSC_3853
janni-deler-ice-creamDSC_3860
janni-deler-ice-creamDSC_3845
janni-deler-ice-creamDSC_3864
janni-deler-ice-creamDSC_3874

Bali glasses/ Lindex shirt/ Forever21 t-shirt/ Brandy Melville shorts/ Old bag/ Nilson shoes (here!)

Så otroligt härlig dag, snacka om att ladda batterierna. Vi gick ner till stranden och började med lunch, sen låg vi och solade/sov några timmar. Blåste en del så det blev inte för varmt, men vattnet var däremot ganska kallt så vi doppade bara halva kroppen. ;-) Vi såg så många som gick runt med glass så vi gick och köpte oss en varsin strut, jag tog kokos (galen var den) och hallon. Kommer inte ihåg sist jag köpte en glasstrut men det är ju för jäkla gott! Åh vad jag trivs här… <3

//Such a great day, talk about charging the batteries. We went down to be beach and started with lunch, then we got some sun/sleep for a few hours on the beach. Was pretty windy so it didn’t get too hot, but the water was pretty cold so we just went in with half the body. We saw so many people walk around with ice cream so we went and got ourselves a cone, I had coconut (it was crazy) and raspberry. Don’t even remember the last time I bought a cone of ice cream but it’s too damn good! Oh I love to be here… <3

11 reaktioner på “ICE CREAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.