WHITE

janni-deler-monacoDSC00650
janni-deler-monacoDSC00674
janni-deler-monacoDSC00669
janni-deler-monacoDSC00629
janni-deler-monacoDSC00666

RayBan glasses/ PortoBrazil bathing suit (here!)

Sköna söndag! Vi gick till beachen och åt lunch, hängde och badade. Vädret var helt perfekt idag, inte för varmt och inte blåsigt. Har börjat gilla baddräkt massor, tycker det är riktigt snyggt med vitt. Brukar ju gilla färg men helvitt funkar alltid! Tyckte den här passade med mitt hår också. ;-) Nu har vi precis käkat middag utomhus i t-shirt, vi åt italienskt så nu är vi proppmätta efter tryffelpizza, pasta och burrata. Ska slå på en film nu och mysa, hoppas ni har en mysig kväll hjärtan. Vi hörs imorgon! <3

//Lovely sunday! We went to the beach and had lunch, hung out and went in the water. The weather was perfect today, not too warm and no wind. I’ve started to like bathing suits a lot, think it’s so nice with white. Usually I like colors but all white always works! Think this one suited my hair as well. ;-) Now we just had dinner outside in t-shirt, we had italian food so we’re so full after truffle pizza, pasta and burrata. Will watch a movie and chill now, hope you have a cozy night babes. Talk tomorrow! <3

28 reaktioner på “WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.