HEADPIECE

janni-deler-headpieceDSC_4126
janni-deler-headpieceDSC_4109
janni-deler-headpieceDSC_4120
janni-deler-headpieceDSC_4161
janni-deler-headpieceDSC_4134

Headpiece from Glitter/ Borrowed kimono/ Calzedonia bikini

God morgon från frisörstolen, och inte stranden. Kom hem sent igårkväll och vaknade upp i ett soligt Stockholm, hörde att det varit dåligt väder så gissar att jag tog med mig solen hem. ;-) Ska erkänna att jag saknar Monaco men lite skönt att vara hemma också. Nu sitter jag och fräschar upp håret inför sommaren, klippa lite och lägga i lite ljusare i hårbotten. Älskar att göra det innan sommaren, då håller det sig fräscht. Nu är det dags att tvätta ut håret, hörs sen! Puss <3

//Good morning from the hair dresser chair, and not the beach. Got back home late last night and woke up in a sunny Stockholm, heard it’s been bad weather here so I guess I brought the sun with me home. ;-) Have to admit I miss Monaco but it’s pretty nice to be home as well. Now I’m getting my hair fresh for the summer, getting a hair cut and some highlights. Love to do it before summer, keeps it fresh. Time to wash it out, talk later! Hugs <3

26 reaktioner på “HEADPIECE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.