Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:35 | May 30, 2015

LA – LAS VEGAS

janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5318 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5301 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5313 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5331 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5315 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5362 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5366

Last route today – in the desert from LA to Las Vegas!

Touchdown Las Vegas! Så var Gumball nästan slut för i år, imorgon har vi en poolfest för att avsluta allt och sen är det över. Just nu är jag så trött så att ögonen går i kors, vi hade en ganska varm dag idag. ;-) Vi åkte genom öknen och det är ju så himla fint, men vääääldigt varmt. Kommer aldrig mer i hela mitt liv åka utan AC i liknande värme, det var nästan panik vissa stunder. Hade svårt att andas och svetten rann, men fram kom vi. Firade direkt med att springa in på hotellet och kyla ner mig haha! Har varit en galen vecka, ska smälta den lite och sen kommer en recap. Nu ska jag totaldecka i sängen och för er är det morgon, så konstigt med så mycket tidsskillnad. Puss babes, ha en härlig lördag! <3

//Touchdown Las Vegas! Now Gumball is almost over for this year, tomorrow we have a pool party to finish it all and then it’s over. Right now I’m so tired so I’m almost falling asleep over my computer, we had a pretty warm day. ;-) We drove through the desert and it’s so beautiful, but veeeery warm. I will never in my entire life go without AC in similar heat again, I almost panicked a few times. Had a hard time breathing and the sweat was pouring, but we made it. Celebrated straight away by running in to the hotel to get cold haha! Have been a crazy week, will try to melt it all in a little and then come back with a recap. Now I will crash my bed and for most of you it’s morning, weird with such a big time difference. Hugs babes, have a great saturday! <3


11 kommentarer11 kommentarer om “LA – LAS VEGAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här