IN-N-OUT

janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5068
janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5072
janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5073
janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5092
janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5079
janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5089
janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5103

Tried In-N-Out for the first time, tasted great!

Jag är ju egentligen inget snabbmat-fan, och speciellt inte hamburgare. Äter oftast inte rött kött och fattar inte grejen med hamburgare, men när man är på vägen med ett gäng killar så var In-N-Out ett självklart stopp tydligen… ;-) Har ju hört så mycket om den här kedjan och hur grymma burgarna är, så jag slog till på en cheeseburgare och en jordgubbs-milkshake. Milkshake älskar jag så den var grym! Hamburgaren då, den var absolut god så det var värt att prova. Känner i kroppen efteråt bara att min kropp inte gillar sån här mat, blir seg och konstigt mätt men det var ett härligt stopp iallafall! Nu ska vi iväg på poolfest, är fortfarande helt slut men fick sova 10h inatt. Det behövdes! Puss babes <3

//I’m usually not a fast food fan, and especially not burgers. Usually don’t eat red meat and don’t really get the whole burger thing, but when you’re on the road with a bunch of guys In-N-Out is a “have to” stop apparently… ;-) I’ve heard so much about this chain and how great the burgers tastes, so I had a cheeseburger and a strawberry milkshake. Love milkshakes so that was great! The burger then, it was really tasty so it was worth a try. I could feel it in my body afterwards though and it doesn’t like this kind of food, gets tired and a weird kind of fulness but it was a fun stop anyhow! Now we’re soon heading to a pool party, still super tired but got to sleep 10h last night. Needed it! Hugs babes <3

10 reaktioner på “IN-N-OUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.