ONE WEEK

janni-deler-one-weekDSC_5053
janni-deler-one-weekDSC_5055
janni-deler-one-weekDSC_5057
janni-deler-one-weekDSC_5065

One last car trip and then we’re done!

Idag och imorgon blir det som sagt lite mer bilåkning, måste köra tillbaka bilen till LA. Ganska trött på att sitta i en bil nu men inte så långa sträckor vilket är skönt! Nu vaknade jag precis upp här i Vegas och ska försöka dra upp Jon och käka frulle. Efter det ska vi bara ta det lugnt vid poolen en stund innan det är dags för oss att hoppa in i bilen och köra mot Joshua Tree. Vi åker lite senare så vi slipper den värsta värmen! ;-) Nu har en vecka med Gumball tagit slut, känns lite konstigt eftersom det är så intensivt den här veckan. Har träffat så underbara människor och det är det jag gillar mest med Gumball, man får nya vänner runt om hela världen. Älskar att träffa folk från olika länder! Vi har såklart filmat en hel del under veckan så jag säger till när det är något som kommer upp. Nu – frukost och ligga raklång i en solstol. Puss!

//Today and tomorrow we have a bit more driving left as I mentioned, need to drive the car back to LA. Pretty tired of sitting in a car at the moment but it’s not that far which is nice! Just woke up here in Vegas and will try to wake Jon up and have breakfast. After that we’re just chilling by the pool before it’s time to jump back in the car and drive towards Joshua Tree. We’re leaving later today so we miss the worst heat! ;-) Now one week of Gumball is over, feels a bit weird since it’s been so intense this past week. I’ve met amazing people and that’s what I like the most about Gumball, you get new friends around the entire world. Love to meet people from different countries! Of course we’ve filmed a lot during this week so I’ll let you know when something is out. Now – breakfast and a sun bed. Hugs!

12 reaktioner på “ONE WEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.