AIR FORCE

janni-deler-gumball-airforce-suitDSC_4751
janni-deler-gumball-airforce-suitDSC_4763
janni-deler-gumball-airforce-suitDSC_4771
janni-deler-gumball-airforce-suitDSC_4777
janni-deler-gumball-airforce-suitDSC_4773
janni-deler-gumball-airforce-suitDSC_4753

Thom Browne glasses/ Gumball onepiece/ Fila shoes/ Céline bag/ River Island travel bag

Nu har vi landat i Sverige, flyget var försenat några timmar så kom fram lite senare än planerat. Nu ska vi åka vidare mot Frankrike för en inspelning, tror det kommer bli superkul även om jag känner mig ganska trött och jetlaggad just nu. Anyway, här är vår reseoutfit från Gumball, glömde bort att vi tog de här bilderna haha! Har aldrig haft en onepiece innan, har väl känt att det är lite för ”slappt” och inte riktigt jag men det var väldigt skönt att resa i! ;-) Måste sett kul ut när vi alla kom i likadana outfits. Några frågade om vi var piloter, hahaha! Dags att åka vidare, hörs när vi är framme. <3

//Now we just landed in Sweden, our flight was delayed a few hours so we arrived a bit later than planned. Now we’re going to France for a thing, think it’ll be super fun even if I feel pretty tired and jetlaged at the moment. Anyway, this is our travel look from Gumball, forgot we even took these pics haha! Never owned a onepiece before, guess I felt that it’s too ”chill” and not really my kind of taste but it was really comfy to travel in! ;-) Must have looked pretty funny when we all came in a group wearing the same outfits. Some people even asked if we were pilots, hahaha! Time for us to go again, talk to you when we’re there. <3

19 reaktioner på “AIR FORCE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.