BERRY MORNING

janni-deler-berry-breakfastDSC_6340
janni-deler-berry-breakfastDSC_6345
janni-deler-berry-breakfastDSC_6342

The last breakfast in LA, need to go back soon!

God morgon från Frankrike! Lång dag igår, reste hela dagen kändes det som och jag sov typ hela vägen. Ligger på minus på sovkontot, somnade såklart direkt igårkväll när jag gick och la mig också haha! Nu har vi precis käkat frukost och laddar inför en tvinspelning, vi ska vara med i Fångarna på fortet!!! Aah ska bli så kul, kollade alltid på det programmet när jag var liten och nu ska jag äntligen få prova det på riktigt! :D Lite nervös om jag ska vara ärlig, men det är bara gasa på. Berättar mer ikväll när vi är tillbaka. Har ätit en dunderfrulle men saknar sista frullen i LA, jag och Jon funderar på att åka tillbaka snart igen. Vill hänga där lite mer än några dagar nästa gång. Dags för kaffekopp nummer 2, hörs snart! <3

//Good morning from France! Long day yesterday, traveled the whole day and slept the whole way. My sleeping account is on minus, fell asleep straight away last night when we went to bed too haha!  Now we just had breakfast and getting ready for a tv-show, it’s called “Fångarna på fortet” and it’s a prisoner called Fort Boyard where you do different competitions!! Aaah will be so much fun, always watched that show when I was little and now I’ll finally get to try it in real life! :D So excited but a little nervous to be honest, but it’s just to do it. Will tell you more tonight when we’re back. Just had a huge breakfast but I miss the breakfast in LA, me and Jon are thinking about going back there soon again. Want to go there for a few more days next time. Now, coffee cup number 2. Talk soon! <3

13 reaktioner på “BERRY MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.