SUMMER SELFIE

janni-deler-Foto-2015-06-04-09-13-40-(1)

My summer selfie!

Vi har ju fått prova Skyr nu under en period och jag tycker det är ett grymt mellanmål! Enkelt att ta med sig och äta på vägen. :-) Skyr har en tävling just nu där man kan vinna en resa till deras hemland Island! Jag vill verkligen åka till Island, har sett bilder därifrån och det ser magiskt ut… Åka dit och gå i bergen måste jag göra någon gång! Tillbaka till tävlingen, ta en somrig bild med Skyr. Posta den på Instagram (glöm då inte #skyrsummer), på Skyrs FB-sida eller skicka som ett sms till numret 72 120 med ordet “SKYRSUMMER”. Den med mest sommar-känsla vinner. ;-) Ni kan läsa mer om tävlingen HÄR! Önska oss lycka till idag, jag, Jon och Nassim Al Fakir är i samma lag. Peppad!!! <3

//We’ve gotten to try Skyr now for a while and I think it’s a great snack! Easy to bring on the go. :-) Skyr have a competition right now where you can win a trip to their home country Iceland! I really want to go to Iceland, seen to many pictures from it and it looks magical… Go there and hike in the mountains is something I have to do sometime! Back to the competition, take a summery picture with a Skyr and post it on Instagram (don’t forget #skyrsummer), Skyrs FB-site or send it to the phone number 72 120 with the word “SKYRSUMMER”. The one with most summer-feeling wins. ;-) Read more about the competition HERE! Wish us luck today, me, Jon and Nassim Al Fakir in the same team. Excited!!! <3

5 reaktioner på “SUMMER SELFIE”

 • Una says:

  Hey Janni, I’ve been following your blog for a while now. I love it! Talking about Iceland, my home country .. I would recommend to come in summer time! The sun is up almost 24/7, so the summer nights are the best! The landscape here is incredible, and so much more fun to explore in the summer :) Best wishes from Iceland!

 • Elin says:

  Du och Jon pratar ju bara engelska med varanda på din snap, pratar ni svenska IRL? =)

 • Netti says:

  Vilken rolig tävling och vilken grym bild på dig :-D

 • Sofie says:

  Va roligt med fångarna på fortet! Lycka till och hoppas det går bra:)
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.