FORT BOYARD

_DSC1124
_DSC1120
_DSC1112
_DSC1106
P1020229
P1020228
_DSC1116

SO much fun at the Fort Boyard yesterday, oh my god!

God morgon på er! Gårdagen kan ha varit en av de roligaste jag varit med om, får ju tyvärr inte berätta vad vi gjorde men säger till när det kommer ut på tv. :-) Jag som älskar äventyr fick en hel dag med äventyr haha! Jag, Jon och Nassim hade riktigt kul hela dagen, blev värsta teamet. Kändes så konstigt att vara där, det är ju ett ställe man sett på tv sen man var liten. Vi var där heela dagen och kom tillbaka till hotellet sent på kvällen, då var man helt slut! Så glad att jag fick vara med på det här, vill åka ut idag igen och bara köra alla celler som finns. Nu ska vi byta om och åka in till staden här och kolla runt, skönt med en lugn dag. Hörs sen babes, puss! <3

//Good morning guys! Yesterday may be one of the funniest days I’ve ever had, unfortunately I can’t tell you what we did but I’ll let you know when the episode is out on tv. :-) For me who loves adventures got a full on day with adventures haha! Me, Jon and Nassim had so much fun together, became such a team. Felt weird to be there, it’s a place I’ve seen on tv since I was little. We stayed there aall day and got back to the hotel late at night, oh I was so tired! So glad I got to be on this show, want to go back there today again and just try all the cells. Now we’ll change and head in to town and check it out, nice with a calm day. Talk later babes, hugs! <3

9 reaktioner på “FORT BOYARD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.