SPARROWS LODGE

janni-deler-sparrows-lodgeDSC_6154
janni-deler-sparrows-lodgeDSC_6076
janni-deler-sparrows-lodgeDSC_6158
janni-deler-sparrows-lodgeDSC_6089
janni-deler-sparrows-lodgeDSC_6156

Sparrows Lodge in Palm Springs, cutest hotel ever!

Herregud, har så mycket bilder från resorna så jag vet knappt vart jag ska börja haha! Tänkte redigera bilder på flyget från Frankrike men det slutade med att jag redigerade en från varje “set” och kom ingen vart. Inte så smart. ;-) Här är iallafall bilder från hotellet vi stannade vid i Palm Springs, Sparrows Lodge heter det. Riktigt mysigt litet ställe, glad att vi stannade där. Saknar mina gamla polare, palmerna. Hehe! Imorgon är hela dagen avbockad för ett långt möte, efter det tror jag det blir middag i stan om jag har energi kvar. På tisdag åker jag äntligen till Marbella för att slappa och hänga med Jon, har längtat dit i flera månader nu. Ända stället jag slappnar av helt så blir väl säkert sjuk så fort jag kommer dit, hoppas inte men blir jag det gör det inte så mycket. Dags att sova så jag är pigg och fräsch imorgon, ha en mysig kväll hjärtan!

//Oh my, have so many pictures left from the trips and I don’t know where to start haha! Was planning on editing pics on the plane from France but it ended up with me editing one pic from each “set” so I didn’t really get anywhere. Not too smart. ;-) Anyway, here’s some pics from the hotel we stayed at in Palm Springs, Sparrows Lodge. Such a cozy little place, glad we stayed there. Miss my old buddies, the palmtrees. Hehe! Tomorrow I have the entire day booked for a long meeting, after that I’m planning a dinner in town if I have the energy left. On tuesday I finally go to Marbella to relax and hang out with Jon, I’ve been missing that place for months now. The only place I relax completely so I guess I will become sick when I arrive, hopefully not but if I get sick I don’t care too much. Time to sleep so I feel energised and fresh tomorrow, have a cozy night sweethearts!

4 reaktioner på “SPARROWS LODGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.