CARS

7_MG_5038-Edit - Photo by Fabian Wester
9_MG_6092-Edit - Photo by Fabian Wester
10_MG_5105-Edit - Photo by Fabian Wester

Photos by: Fabian Wester

God morgon, eller god dag! Sitter och förbereder mig inför ett stort möte idag så klockan sprang iväg. Herregud! Försöker tänka på annat nu så jag inte blir nervös haha! Fick lite mer bilder av Fabian, den här bilen åkte vi USA-delen med. Tyckte den var riktigt häftig men den var inte så bekväm, that’s for sure. ;-) Nästa år hoppas jag vi kan åka någon bil som är skön att åka i, kanske ska dra ihop ett tjejgäng och köra själva istället. Ska försöka mitt bästa! Hade inte det varit kul? Nä nu ska jag förbereda mig lite till, hörs under dagen. <3

//Good morning, or more like good day! I’m preparing for a big meeting today so time passed way too fast. My gosh! Trying to think of something else so I won’t get nervous haha! Got some more pics from Fabian, we drove this car for the US-part. It was really cool but not really comfortable, that’s for sure. ;-) Next year I hope we’ll go in a car that’s nice to sit in, maybe I just have to get a team with girls and go on our own instead. Will try my best! Wouldn’t that be fun? Now I have to prepare some more, talk to you during the day. <3

8 reaktioner på “CARS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.