THE BEST MAKE UP

janni-deler-coconutDSC_3459
janni-deler-oral-b-happinessDSC_6512

A smile is for sure the best make up!

Vet inte hur många gånger vi har snackat smink här, jag kan en sminkning och kör samma varje gång. :-) Supertråkigt och jag önskar jag var bättre på det, har blivit mer intresserad och försöker lära mig men slutar alltid med att jag gör exakt samma. Jag brukar ju inte sminka mig så ofta, går helst osminkad och längtar till i sommar när jag kommer känna mig brun och fräsch. Då brukar jag oftast gå osminkad med ett stort leende! Jag har ju samarbetat med Oral-B innan och nu har vi en till grej på gång som kommer innebära en del roliga saker. Berättar mer om det snart, men jag kan säga att det innebär stora leenden. Vet inte hur många bilder jag hittade på mig med världens största smile haha! Bästa sminket helt klart. ;-) Nu ska jag hem till Angelica och ha myskväll, hörs imorgon!

//Don’t know how many times we’ve been talking about make up here, I know one make up and always go for the same. :-) Pretty boring and I wish I was better at it, starting to get more interested and trying to learn but I always end up doing the exact same. Most of the time I don’t wear make up, can’t wait for summer and the tanned and fresh feeling. I usually never wear make up then but just a huge smile! I’ve collaborated with Oral-B before and now we have one more thing we’re doing together which will involve some fun things. Will tell you more about it soon, but I can say that it will have something to do with big smiles. Don’t know how many pictures I found of myself with the biggest smile ever haha! The best make up for sure. ;-) Now I’m heading to Angelica for a cozy night, talk to you tomorrow!

12 reaktioner på “THE BEST MAKE UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.