LONG DAY

jannideler-philip-green
janni-deler-summersaladDSC_6516

Special meeting and food!

God morgon! Vilken dag jag hade igår, försöker maxa tiden i Stockholm. Började dagen med ett otroligt spännande möte, fick träffa Sir Philip Green och Cristina Stenbeck tillsammans med Magnus Månsson. Tycker det är riktigt häftigt att träffa så drivna och häftiga människor, gör mig peppad på att jobba stenhårt! Efter ett långt och spännande möte gick jag vidare till Mira, vi tog en promenad och sen bjöd hon på sommarmiddag, kyckling med sommarsallad. :-) Så mysigt att träffa henne, har försökt tvinga ner henne till Spanien så hoppas hon kommer haha! Efter det åkte jag hem till Angelica och hade myskväll, helt plötsligt var det mitt i natten så jag tog en taxi hem och stupade i sängen. Lång dag med mycket händelser. Nu ska jag möta upp Angie igen för ett träningspass på Odenplan fightgym, hörde lite rykten om att det är thaiboxning. PEPP! Hörs sen babes, puss!

//Good morning! What a day I had yesterday, tried to maximise my time in Stockholm. Started the day with a super exciting meeting, got to meet Sir Philip Green and Cristina Stenbeck together with Magnus Månsson. I think it’s so cool to meet people that driven and interesting, makes me feel so stoked on working hard! After a long and interesting meeting I walked to Mira, we took a walk and then she made a summer dinner, chicken with summer salad. :-) So cozy to meet her, tried to make her come to Spain so I’m hoping for it haha! After that I went to Angelica for a cozy night, all of a sudden it was in the middle of the night so I took a cab home and went straight to bed. Long day with lots of happenings. Now I’m heading to Odenplan Fightgym for a workout with Angie, heard some rumours about thai boxing. YEY! Talk later babes, hugs!

11 reaktioner på “LONG DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.