ONE DAY IN STHLM

A short movie from a day in Stockholm!

Det var alltså det här jag spelade in för ett tag sedan, en dag i mitt liv här i Stockholm! Alla dagar är ju vääldigt olika men det här var ett exempel. :-) Möten, outfitplåtning och lite showroom. Tänkte att det kunde vara kul för er att se! Märkte att jag klappar ihop med händerna hela tiden, fråga mig inte varför… Haha, kändes väl bra när man hade en kamera framför fejan! Ska försöka filma lite mer i Spanien nu, det som är tråkigt är att jag inte alls kan klippa ihop filmer men får väl lov att lära mig. Om ni gillar det såklart! Den här filmen gjorde jag tillsammans med Bravo Boost som är en ny produkt, brukar dricka den istället för kaffe ibland (dricker way too much coffee) och den är utan tillsatt socker vilket jag gillar. Varför jag valde att göra det är för att jag gillar deras kampanj de kör nu, “boosta en kompis”. Man skickar en fin hälsning till en vän (här!) så får den en Bravo Boost. Älskar tänket med att boosta varandra, ni är så bra på att boosta mig så jag hoppas jag kan få er att boosta några av era vänner också. :-) Nu -packa det sista efter en lunch med Fanny! <3

//This was the thing I shot a while ago, one day in my life in Stockholm! Everyday is veery different but this is an example. :-) Meetings, outfit shoot and some showroom. Thought it would be fun for you to see! Noticed that I’m clapping my hands together all the time, don’t ask me why… Haha, guess it felt good when I had a camera up my face! Will try to do some more videos in Spain now and in english (sorry for the swedish in this one), the boring part is that I don’t know how to edit them but I just have to learn. If you like it of course! I did this video with Bravo Boost that’s a new product, starting to drink it instead of coffee sometimes (drink way too much coffee) and it’s no added sugar which I like. Why I chose to do this is because I really like the campaign they’re doing now “boost a friend”. You send a nice greeting to a friend (here!) and they get a Bravo Boost. Love the way they think with boosting each other, you’re always so good at boosting me so I hope you want to boost some of your friends too. :-) Now – pack up the last things after a lunch with Fanny! <3

20 reaktioner på “ONE DAY IN STHLM”

 • kristina says:

  Please make this videos in english as well. I dont speak swedish but I enjoyed it a lot! Love the dress you are wearing.

 • Anna says:

  Åh! Det här uppskattar jag verkligen! :) haha, det är egentligen lite konstigt att man kan vara så intresserad av hur någon annan lever, men det är skönt att få perspektiv

 • antonia says:

  yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! loved it!!! hihi yay for more of this videos. maybe you can ask seppi for a quick editing lesson?? <3 would be happy to see more of such kind of videos, its so much fun! :)

 • Even though I didn’t understand anything in the video, I did love it!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Veronika D. says:

  Yes, you must make more videos! And if you have an iMovie in your Macbook, it’s a piece of cake, really! Like everything from this brand. So easy program to work with – talled by someone who’s definitely NOT technical talent, haha.

 • viola says:

  Janni I love the video :) Please do that more often.even it’s in Swedish, I really enjoyed it.And don’t think about your hands too much…it looks natural and cute so don’t worry ;)

 • Anne-Mari says:

  I really enjoyed this video and it would be great if you would do more videos! (Maybe in English sometime?)

 • Men åhh vad kul det var med en video! Röstar helt klart på fler såna. :)

 • Linnea says:

  Så kul! Alltid roligt med videos :)

 • Anna says:

  I really enjoyed this, nice change! Also I’m proud of my swedish skills since I understood it all, woop! Hälsningar från Helsingfors <3

 • Lidia says:

  Great video, it`s goog idea to see you and what your are up to in video. Eeven if it isn`t always be in english :) hugs:*

 • Kristjaana says:

  Didn’t understand a word but seemed like you had a lovely day :)

  xx Kristjaana
  http://www.kristjaana.com

 • hanna says:

  Älskar din video, vill ha flera!! Föresten vilken kamera är det du använder till att fota bilderna till bloggen? Och vilken kamera spelades videon in med? Kram

 • Caroline says:

  Så kul med video! Jag håller med dem andra, roligt att få se hur dina dagar ser ut då och då i film också. Jag röstar för fler jag med! Njut av solen nu i Marbella!:)

 • magdalena says:

  In english please! ..or subtitles ;d
  It sound amazing because this is different language for me but I don’t understand anything :(
  Anyway, I love your dress! <3

 • Maja says:

  Härlig video! Är lite nyfiken på kedjan du/Lisa har till kameran. Vet du vart man kan få tag på liknande? :)

  • Janni says:

   Det är en gammal kedja jag hade på en klocka, så vet tyvärr inte vart man kan hitta liknande. Prova göra en med kedjor kanske? :-) Kram!

 • KathiF says:

  Love the video, love the blog, youre always an inspiration and I love reading it every day!
  hugs

 • Härlig video :D Håller med om att tunikan från Gina Trivot var fantastisk!

  /Jennifer
  jenniferklingvall.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.