TACO NIGHT

janni-deler-taconightDSC_6590
janni-deler-taconightDSC_6601
janni-deler-taconightDSC_6593
janni-deler-taconightDSC_6596

Taco night to celebrate Klara! 

Så skönt att laga tacos och käka hemma, älskar det! Klara fyller ju år idag så tanken var att gå ut och äta, men vi alla tyckte det var skönare att laga mat hemma. :-) Nu ska vi snart slå på en film och ha myskväll, ska laga en stor fruktsallad också. Har varit lite blåsigt idag så imorgon hoppas vi på pangväder. Ska börja dagen med en promenad iallafall, ska bli superskönt. Ska umgås lite nu och inte sitta vid datorn, ville bara önska er en mysig kväll. Puss på er! <3

//So nice to make tacos and eat at home, love it! It’s Klaras birthday today so we were planning on going out for dinner, but we all decided it was nicer to cook at home. :-) Now we’re soon gonna watch a movie, will make a huge fruit salad as well. Was pretty windy today so we’re hoping for great weather tomorrow. We’ll start the day with a walk, can’t wait. Won’t spend any more time on my computer now and hang out instead, just wanted to wish you all a great night. Hugs! <3

7 reaktioner på “TACO NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.