BDAY CAKE

janni-deler-bday-cakeDSC_6670
janni-deler-bday-cakeDSC_6646

My b-day cake to Kimpan on her bday!

God morgon! Vaknade supertidigt imorse så la mig och svarade på mail i soffan och kollade ut på poolen. Ska väcka Klara och Alex nu för en morgonprommis i bergen, sen ska jag laga frulle till dom. :-) Mysigt med besök! Igår fyllde ju Klara år men alla vi har ätit så mycket skräp senaste tiden (jag har i princip levt på baguette under gumball och efter), blir ju lätt så när man är stressad och flänger runt. Så, jag kom på den smarta idén att göra en vattenmelon till födelsedagstårta haha! Tyckte den blev söt. :-) Blev ju lite choklad till filmtittandet också men vattenmelonen var perfekt… Grattis igen världens bästa Kimpan!! Nu ska jag väcka tjejerna, vi hörs lite senare! <3

//Good morning! Woke up super early so I placed myself in the sofa to answer some emails while I was watching out on the pool. Will wake Klara and Alex up now for a morning walk in the mountains, then I’ll make them some breakfast. :-) Love to have visitors! It was Klaras birthday yesterday but we all have been eating crap lately (I mostly had baguette during gumball and after), it’s easy that it ends up like that when you’re stressed and traveling around. So, I came up with the smart idea to have a watermelon as a birthday cake haha! Think it was cute. :-) Also had some chocolate when we watched a movie but the watermelon was perfect… Happy bday again Kimpan, you’re the best!! Time to wake the girls up, talk later! <3

2 reaktioner på “BDAY CAKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.