MORNING WALK

janni-deler-mountain-walk_DSC1181-Redigera
janni-deler-mountain-walk_DSC1193-Redigera
janni-deler-mountain-walk_DSC1198-Redigera
janni-deler-morningwalk_DSC1187-Redigera
Morning walk by the mountains, my favorite walk.

God morgon! Har precis kommit hem från morgonrundan och käkat frulle. Min favoritrunda, går alltid olika vägar här i området. :-) Den börjar med mördarbacken deluxe, man blir så sjukt andfådd och när man är uppe känns det riktigt bra, så är det mest nerför efter haha! Har varit lite molnigt på mornarna här vilket är väldigt ovanligt på sommaren, men lite skönt för nu ska vi iväg till marknaden som är varje lördag. Ska visa Klara och Alex den och kanske shoppa lite själv… Hoppas på att det spricker upp så vi kan soola, vill bli brun nu. Kör med solskydd så jag inte bränner mig, känns så ovärt när jag ska vara här hela sommaren. Nu – byta om och gasa ner till marknaden. Puss! <3

//Good morning! Just got back from our morning walk and had breakfast. My favorite walk, always go different ways here around the neighbourhood. :-) It starts with a killer hill, you get so tired walking up but when you’re up there it feels so good, after that it’s mostly down hill haha! It’s been a bit cloudy in the mornings here which is unusual in the summer, but it’s also pretty nice since we’re going to the market that’s here every saturday. Will show Klara and Alex how it is and maybe do some shopping too… Hopefully the sun will come out so we can taan, wan’t to feel tanned now. Using sunscreen now so I won’t burn, not worth it since I will spend the entire summer here. Now – change and drive down to the market. Hugs! <3 

8 reaktioner på “MORNING WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.