SPANISH MARKET

janni-deler-spanish-marketDSC_6766
janni-deler-spanish-marketDSC_6768
janni-deler-spanish-marketDSC_6774
janni-deler-spanish-marketDSC_6772

Spanish market today by Centro Plaza in Puerto Banus!

Så mysigt att gå på marknad, även om det inte blev någon shopping. Var ganska mycket folk så vi armbågade oss runt där haha! Det jag blev sugen på var de fina skålarna, såg massor av såna när vi var i Marocko. Vill bara hitta den perfekta! :-) Får leta vidare. Nu ligger vi och steker i solen, har varit halvmolningt hela dagen så vi kollade en film istället. Nu bränner solen på, känns så konstigt att kunna ligga ute och sola såhär sent. Ska ge upp snart och ta en dusch, ikväll ska vi iväg och käka sushi på någon ny restaurang jag aldrig testat. SÅ sugen på sushi nu! Hoppas ni har en mysig eller rolig lördagkväll, puss hjärtan <3

//So cozy to walk around at the market, even if I didn’t buy anything. Pretty crowded but we tried our best to walk around using our elbows haha! The only thing I wanted was these lovely bowls, saw lots of them in Morocco. Just need to find the perfect one! :-) Have to keep looking. Now we’re tanning, it’s been pretty cloudy all day so we watched a movie instead. Now the sun is burning, feels weird to be in the sun this late and tan. Going in soon for a shower, tonight we’re going for some sushi at a new restaurant I’ve never tried before. SO in the mood for sushi now! Hope you guys have a cozy or fun saturday night, hugs babes <3

13 reaktioner på “SPANISH MARKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.