GREEN BREAKFAST

janni-deler-green-breakfastDSC_6676
janni-deler-green-breakfastDSC_6678
janni-deler-green-breakfastDSC_6679

Green smoothie with Granola and boiled eggs w fruit.

Good morgon! Det här är våran standardfrukost, brukar aldrig göra smoothie hemma men alltid här i Spanien. Vi ska iväg och köra ett träningspass nu på morgonen, så skönt när man är klar med det innan dagen har startat. Har grov träningsvärk i rumpan sen vårt pass för två dagar sedan, så hoppas det inte är för tungt… Haha! Har gett er smoothiereceptet förut men här kommer det igen för 2-3 personer: Spenat (2 stora nävar), 2 bananer, 1 avokado, halv ask fryst mango, lite citron och ca 1,5 dl vatten. Mixa ganska länge så den blir tjock och fluffig. :-) SÅ smarrig med lite granola på. Hörs snart, nu ska vi träna! <3

//Good morning! This is our standard breakfast, usually never make smoothie at home but I always do it here in Spain. We’re going for a workout now in the morning, so nice when you’re done even before the day have started. I’m so sore from our workout two days ago, so hopefully we wont go too heavy… Haha! I’ve given you this smoothie recipe before but here it is again for 2-3 people: Spinach (2 big hand full), 2 bananas, 1 avocado, half a box with frozen mango, some lemon and about 1,5 dl of water. Mix it for quite some time so it gets thick and fluffy. :-) SO tasty with some granola on top. Talk soon, time to workout! <3

6 reaktioner på “GREEN BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.