LADIES

janni-deler-ladiesDSC_7274
janni-deler-ladiesDSC_7272

We’re not this happy about them leaving, but we’re happy for the week we had!

Åh så tråkigt att säga hej då till tjejerna… :-( Vi har haft det så himla kul, mysigt och härligt den här veckan! Vill att dom ska stanna, vi blev som en liten familj haha! <3 Klara kommer tillbaka snart men Alexandra får jag träffa i Stockholm när jag är tillbaka. Tack för grymma dagar tjejer, saknar er redan!!! Nu ska jag ta en dusch och fixa lite här hemma, stekhett i solen idag så jag har tagit det lugnt i den. Har träningsvärk precis överallt så träningen hoppade vi idag, promenaden imorse räckte. Hörs sen <3

//Oh so sad to say good bye to the ladies… :-( We’ve had so much fun, cozy and great times this week! Want them to stay, we were like a little family in the end haha! <3 Klara will come back here soon again but I won’t see Alexandra until I’m back in Stockholm. Thanks for some great days girls, miss you already!!! Now I will jump in the shower and fix some things in the house, crazy warm in the sun today so I’ve been taking it easy. My entire body is sore from training so we took a day off today, the walk this morning was enough. Talk later <3

5 reaktioner på “LADIES”

 • Louise says:

  ååh så härligt med värme, sol och träning! Men jag har en lite fråga kring dina bilder (som för övrigt är så snygga) hur du gör när du lägger upp dem? om formaterar du dem? eller på något sätt gör så att kvalitén fortfarande blir kvar?
  är sugen på att lära mig mer kring det, för att få snygga bilder på exempelvis en blogg!
  Ett svar kring hur du gör med dina bilder vore super uppskattat!

  kram. Louise

  • Janni says:

   Tack söta! <3 Jag exporterar dom i strl 1024 och hög kvalitet i lightroom, när jag fotar så gör jag alltid det i Raw-format. :-) Kram och lycka till!!

 • Moa says:

  Hej! Jag har varit på ak på en konsultation. Har ungefär din kroppsform och tycker att din storlek på brösten är perfekta. Så vore himla gulligt om du skulle vilja skriva hur många cc du har? Just för att ha något att jämföra med, är helt lost.. tack!! :)

  • Janni says:

   Hej fina! Bästa är att lyssna på läkaren och visa hur du vill att resultatet ska bli. :-) Jag har 185cc (eller 195, minns inte exakt), så väldigt lite. Allt beror ju på hur man ser ut innan osv. Lycka till, kram!

 • Linnea says:

  Så fina ni är! Synd bara att de åkte hem idag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.