TAHINI

janni-deler-tahiniDSC_6913
janni-deler-tahiniDSC_6921
janni-deler-tahiniDSC_6922
janni-deler-tahiniDSC_6929
janni-deler-tahiniDSC_6927
janni-deler-tahiniDSC_6924
janni-deler-tahiniDSC_6936
janni-deler-tahiniDSC_6917
janni-deler-tahiniDSC_6939

Amazing dinner at Tahini in Marbella, great sushi!

Här är stället vi åt på för några kvällar sen, så god sushi… Vi har ätit på det här stället förut men då var det en annan restaurang, nu har de istället öppnat Tahini. :-) Väldigt mysig utsikt och grymt god mat! Vi beställde in lite blandat, provade en sushi som hade kött runtom. Jag brukar ju inte äta rött kött men det var gott med en liten smakbit! Vi åt fisk, tempura, och min favorit som var sushi med krabba i. Avslutade med kaffe och lite olika desserter, den som är på bilden var en sån där varm choklad rann ut när man tog första biten. Riktigt härlig kväll! Nu har vi precis käkat middag med Jons familj som kom hit nu ikväll, ska kolla solnedgången nu och bara ta det lugnt. Hoppas ni har en härlig kväll också babes, puss! <3

//This is the place we had dinner at a few nights ago, great sushi… We’ve been to this place before but it was another restaurant, now they opened Tahini. :-) Such a nice view and great food! We ordered a mix of everything, tried a sushi that had meat around it. I usually don’t eat red meat but it was tasty with a little bite! We had fish, tempura and my favorite that was a sushi with crab in it. Finished with coffee and some desserts, the one in the pic was one of those cakes where hot chocolate comes out when you take the first bite. We had a great night! Now we just had dinner with Jon’s family that arrived tonight, now we’ll watch the sunset and just chill. Hope you have a great night too babes, hugs! <3

7 reaktioner på “TAHINI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.