BARBECUE NIGHT

janni-deler-barbecueDSC_7286
janni-deler-barbecueDSC_7289
janni-deler-barbecueDSC_7292
janni-deler-barbecueDSC_7293
janni-deler-barbecueDSC_7311

Barbecue night and roof top sunset.

Kvällarna här är bäst, skön temperatur och underbart ljus. Vi grillade massa gott och gjorde en stoor sallad, bröd och ostar. Satt fint efter ett mega-träningspass vi körde nu tidigare ikväll. Helt slut i armarna nu, jobbigt att skriva på datorn haha! Körde ett överkroppspass deluxe… Så mysigt med Jons familj här, vi träffas ju inte så ofta så härligt att alla är samlade. Hans (Jons bror) och Maria (Hans lady) fixade grillningen och jag kollade mest på idag. Skönt det med ibland! :-) Nu har vi precis ätit grillad banan med smält choklad och kokosglass i solnedgången, proppmätt som vanligt. Dags att stänga ner och vara lite social här med alla, men vi hörs imorgon. Ha en mysig kväll babes, puss på er!

//The nights here are the best, great temperature and amazing light. We did some barbecue and a huuge salad, bread and cheese. Was so good after our killer workout we did earlier tonight. My arms are so tired, hard to write on my computer haha! Did an upper body session deluxe… So cozy to have Jon’s family here, we don’t see them that often so it’s nice to have everyone under the same roof. Hans (Jon’s brother) and Maria (Hans lady) did the barbecue and I mostly watched them today. It’s nice too sometimes! :-) Now we just had grilled banana with melted chocolate and coconut ice cream in the sunset, totally full as usual. Time for me to shut down and be social again, but I’ll talk to you tomorrow. Have a cozy night babes, big hug!

6 reaktioner på “BARBECUE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.