CAMERAS

janni-deler-nikonDSC_7107
janni-deler-nikonDSC_7111
janni-deler-nikonDSC_7263

New cameras, Nikon D5500 and Nikon 1 J5!

Kameror och bilder, det är nog de vanligaste frågorna här på min blogg och Instagram. Jag älskar att fota och redigera, innan jag startade min blogg hade jag inget intresse för det alls. Jag har lärt mig genom att öva, öva och öva lite till. :-) Som de flesta av er vet så använder jag Nikon, det var den första kameran jag köpte och har varit fast sen dess. Sedan en tid tillbaka är jag även ambassadör för Nikon och det är jag SÅ glad över, ett företag som har produkter jag använder flera gånger dagligen. Nu har jag fått prova två nya kameror, Nikon D5500 och Nikon 1 J5. Jag använder oftast min Nikon D750 men de här är lite mindre och smidigare att ta med när man är ute och flänger utan att kvaliteten ändras så mycket, älskar att det finns wifi på de så man lätt kan skicka till mobilen och instagramma utan att föra in de i datorn först. ;-) I höstas hade jag en tävling där någon av er kunde vinna en kamera, kan bara säga att vi planerar något liknande och lite större den här gången. Så håll utkik, ni kommer gilla det. Nu ska jag ut och fota, som alltid haha! <3

//Cameras and pictures, that’s the most common questions I get on my blog and Instagram. I love to take photos and edit, before I started my blog I had zero interest in it. I learned by practicing, practicing and then practice some more. :-) As most of you know I use Nikon, it was the first camera I bought and since then I’ve been stuck. For a while back I’ve been an ambassador for Nikon and I’m SO glad for that, it’s a company with products I use several times a day. Now I’ve gotten to try two different cameras, Nikon D5500 and Nikon 1 J5. I mostly use my Nikon D750 but these are smaller and a bit easier to bring when you’re out doing stuff but the quality doesn’t change too much, love the fact that they have wifi so it’s easy to send to my phone and instagram without having to put it in to my computer first. ;-) Last fall I had a competition where you could win a camera, can just say that we’re planning something similar and bigger this time. So stay tuned, you’ll like it. Now I’m heading out to take some photos, as always haha! <3

 

29 reaktioner på “CAMERAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.