BEACH ESSENTIALS

janni-deler-libresseDSC_7255

What I bring to the beach, bikini, sunglasses, sunscreen and my limited edition etui.

Vad jag tar med mig till beachen den här veckan, färgglad bikini, solskydd (som jag börjat med varje dag), solbrillor och en etui som jag har med mig något i som vi tjejer behöver en vecka i månaden. ;-) Den här etuin har Libresse tagit fram i en limited edition tillsammans med modedesignern Sara Arnett, det är ju lite roligare att ha tamponger i en sån om jag ska vara ärlig… Det är ju ett ganska känsligt ämne även fast det inte borde vara det, så varför inte göra det lite roligare. Finns i massa olika färger och former, jag fastnade för den här. Visst är dom fina? Eftersom det är en modedesigner som designat så är det nu en tävling där ni kan vinna en resa till London fashionweekend, svara på några frågor om mode HÄR så hoppas jag att det blir någon av er som får åka. Jag håller tummarna för att jag ska dit också. Men först – stranden! Puss och lycka till <3

//What I bring to the beach this week, colorful bikini, sunscreen (that I use everyday from now on), sunglasses and an etui as I have something in every girl needs one week every month. ;-) This etui is a limited edition that Libresse created together with the fashion designer Sara Arnett, a bit more fun to bring tampons in one of those to be honest… It’s a pretty sensitive subject even if it shouldn’t be, so why not make it a bit more fun. There’s a bunch of different colors and shapes, I liked this one the best. They’re nice right? Since it’s a fashion designer that designed it there’s also a competition where you can win a trip to London fashionweekend, answer a few questions about fashion HERE and I hope there’s someone of you who gets to go. Fingers crossed I get to go too. But first – the beach! Hugs and good luck <3 

18 reaktioner på “BEACH ESSENTIALS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.