INSTAGRAM

instalately

Some of my latest Instagram posts, follow me on @jannid (here!)

God morgon babes! Hur är läget? Jag mår toppen, känner mig pigg och glad. :-) Har precis kommit hem från morgonpromenaden och ska lägga mig vid poolen snart, ska få lite jobb gjort på datorn först. Här är lite bilder från senaste tiden från min Instagram, jag älskar Instagram… Har försökt börja med Snapchat men glömmer bort det ibland, är så många olika kanaler att hålla koll på haha! Märker att fler och fler håller på med Snapchat oftare än Instagram, tycker det är så intressant att veta vad folk gillar och använder. Vad tycker ni? Vilket är roligast? Eller använder ni båda lika mycket? Tell me! :-) Time to work, puss!

//Good morning babes! How are you? I feel great, energised and happy. :-) Just got back home from a morning walk and will soon lay down by the pool, have to get some work done on my computer first. Here’s a mix of pics lately from my Instagram, I love Instagram… Trying to start with Snapchat but I keep forgetting about it, there’s so many different channels to focus on haha! I do notice more and more people using Snapchat more than Instagram, I think it’s so interesting to know what people like and use. What do you guys think? Which one of them is more fun? Or do you use both? Tell me! :-) Time to work, hugs!

21 reaktioner på “INSTAGRAM”

 • Patricia says:

  Jag använder de för olika syften. Snapchat använder jag för att kommunicera vad jag gör och lite så med mina vänner (följer inga jag inte känner där) medans instagram används för att lägga ut lite finare bilder man vill kolla tillbaka på. Det är ju så synd med snapchat (men även bra!) att bilden enbart visas max 10 sekunder/24 h på my story, så man kan ju inte spara något arkiv där direkt. Använd båda tycker jag men främst instagram eftersom du alltid levererar extremt vackra bilder!

 • Celia says:

  Snapchat is way more fun :*

 • LiNnea says:

  använder de till olika syften så är svårt att säga vilken som är bäst! Insta känns mer för att lägga ut fina och inspirerande bilder där man väljer lite mer med omsorg som man gärna vill titta tillbaka på. sen snapchat mer för att visa vardagen och kommunicera lite mer sporadiskt:)

 • BMF says:

  Inte riktigt förstått varför vissa går över till snapchat. Var grymt besviken att Jon la ut det mesta där och inte på instagram. Är det lättare att använda eller varför väljer ni att byta och lägga till fler forum att följa? Mycket enklare att enbart följa instagram och en blog.
  Och måste vara mycket enklare för dig/er att ha få ställen att uppdatera istället för 5-6stycken.
  Less is more! Håll det enkelt för dig Janni!!
  Och en stor eloge till dig. Du skötte uppdateringarna bättre under gumball än vad Jon gjorde. Så för att hålla koll på er började jag följa din blog också och inte bara Jons som jag gjort innan. :)

  • Janni says:

   Jag tror det är för att det är ett nytt forum, alla vill alltid ha mer och något nytt. :-) Det är lättare då det är mindre som behöver göras och man tänker inte så mycket. Men jag håller med dig, lättare att inte ha för många kanaler att hålla koll på. Tack vad gullig du är, Jon kanske var liiite tröttare efter all körning så kan bero på det. ;-) Kram!

 • Viktoria says:

  Om du skulle välja tycker jag det är mycket roligare med instagram! Men jag tycker samtidigt att din snapchat är rolig också. Men ja skulle jag välja en så instagram, please :)

 • Lorna says:

  I use both… but instagram is better :) Snapchat is only for fun ;)

 • ISA says:

  Nä fy för snapchat. Har börjat tröttna på insta lite också, mest för att alla har så jäkla fina konton och jag är för lat. haha! Jag hejar på bloggen ;)

 • Wilma says:

  Gillar Snapchat då man ser vad folk gör i sin vardag utan att allt är “perfekt”. Måste dock säga att jag älskar Instagram för att jag får så mycket inspiration därifrån. Älskar ditt Insta-flöde! Hoppas du har det bra i Spanien – njut av sommaren:)

 • Effie says:

  mmmmmh good question ;) ! I really prefer instagram! of course snapchat is good fun, but then do we really have any offline life left?
  instagram can capture great moments and leave people to their imagination and so on. With snapchat, it’s constant ” I show you my life” and I think it’s a bit too much, although it can be fun. I think we need to sort things out a bit with all those social networks and that it’s important to keep a part of our lives offline:)

  • Janni says:

   Totally agree with you! Snapchat is fun if you’re out doing something special and want to give a live update, like for gumball. :-) Hugs! <3

 • Lee says:

  I’ve been following you on Instagram for years, now! I love your pictures! <3

  http://www.thatnewyorkgirl.com

 • Jag har inte snapchat än, fastän att alla pratar om det.. Kanske borde skaffe det :-)
  Instagram är ju bra för dina bilder men annars måste väl snapchat vara snäppet ‘roligare’..?

 • Maaike says:

  I like both snapchat and instagram! Follow you on both by the way. Like that your photos are so colorful :-)
  Hugs

 • Maren K says:

  Love your white top in the second last photo! Where is it from? :)

 • Mari says:

  Så härliga bilder :)

 • Linnea says:

  Jag verkligen ÄLSKAR din instagram :)

 • Nora TC says:

  Jag älskar både snapchat och instagram! Tänker mest att instagram är den “fina” delen av ens vardag medan snapchat visar mer “allt”, haha. På instagram vill man ju att allt ska vara så fint, i ens flöde och så men snapchat är mer avslappnat ;)

 • Älskar också instagram! Kommer ihåg när det började bli inne och jag inte kunde förstå tanken med att bara lägga upp bilder- och oftast bara på sig själv- haha. Nu känns det som det mest självklara så ja tider förändras. Snapchat har jag aldrig riktigt fastnat för. Startade då vänner inte slutade tjata om det men stängde ner den för några dagar sedan. Tråkigt att sitta och titta 1,5 minut på folk som tar bilder på sin frukost, på sig själv i hissen osv så inte min grej :)

  KRAM
  http://jenniferklingvall.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.