COTTAGE CHEESE PANCAKES

janni-deler-queso-pancakesDSC_7374
janni-deler-queso-pancakesDSC_7375

SO tasty, perfect for snack or dessert…

Idag åt vi lyxlunch, eller vi åt rester och sen blev det pannkakor till efterrätt. :-) Special-pannkakor kanske jag ska säga. Har visat det här receptet för läängesen, hade till och med glömt bort det själv. Ni hittar receptet HÄR! Jag toppade med jordgubbar, grekisk yoghurt och lite valnötter. Kommer nog ta det till mellanmål innan träningen idag också, blev några över! Känns så otroligt skönt att vara igång igen, älskar känslan av att känna mig pigg, fräsch och starkare. Har varit så otroligt trött och seg senaste månaderna, jag är helt säker på att det är bristen på träning och såklart allt resande. Känns riktigt bra att vara här hela sommaren och fokusera på att må bra. Prova pancakesen nu babes, hörs sen! <3

//Today we had a luxury lunch, well we had left overs from yesterday and then we had pancakes for dessert. :-) Special-pancakes to be honest. I’ve showed you this recipe before a looong time ago, I even forgot about it. You’ll find the recipe HERE! I topped it with strawberries, greek yoghurt and some walnuts. Think I’ll have the same as a snack before our workout, we got some left! Feels so crazy good to be back on track again, love to feel energised, fresh and stronger. I’ve been so incredibly tired and slow the last couple of months, I’m totally sure it’s because of the lack of training and off course all the traveling. Feels great to be here all summer and focusing on feeling good. Try the pancakes now babes, talk later! <3

4 reaktioner på “COTTAGE CHEESE PANCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.