GUMBALL RECAP

A short movie from this years Gumball3000!

Här kommer en liten film från Gumball3000, så kul när man kollar tillbaka. Även om det var jobbigt när man var mitt inne i det så längtar man alltid till nästa gång när man kollar tillbaka! :-) Den här är ganska kort och inte hela resan, jag fokuserade inte jättemycket på video men fick till en kort. Det kommer en längre snart så säger till när den är uppe! TACK bästa Tim och Another Brother för att ni hjälpte mig med den här, ni är bäst! Nu får ni följa min youtube-kanal HÄR, då blir det roligare för mig att göra fler. :-) Hoppas ni gillar det! Nu ska vi käka efterrätt (blir såå hungrig av att träna haha!), sen ska vi ladda inför midsommar imorgon. Ha en mysig kväll, puss på er! <3

//Here’s a short movie from Gumball3000, so fun to look back. Even if it’s tough when you’re in it you always long for next time when you look back! :-) This one is pretty short and not the whole trip, I didn’t really focus on the videos but I got a short one. There will be a longer one out soon so I’ll let you know when it’s out! THANKS to the best Tim and Another Brother for helping me with this one, you’re the best! You have to follow my youtube channel HERE, it makes it more fun for me to make more. :-) Hope you like it! Now it’s time for dessert (get soo hungry from working out haha!), then get ready for midsummer that we celebrate tomorrow. Have a cozy night, biggest hugs! <3

4 reaktioner på “GUMBALL RECAP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.