LEBANESE

janni-deler-lebaneseDSC_7681
janni-deler-lebaneseDSC_7712
janni-deler-lebaneseDSC_7682
janni-deler-lebaneseDSC_7684
janni-deler-lebaneseDSC_7685

Finally some Lebanese food, I’ve missed my hummus…

Här åt vi för några dagar sedan, libanesiskt… Alltså som jag cravat hummus! Tror nog jag tryckte i mig en hel skål själv. :-) Hett tips om ni åker till Marbella och är sugna på den typen av mat, Marush ligger på gatan bakom hamnen. Vi beställde in lite fetaost-sallad, mixtallrik och sen avslutade vi med lite kyckling och köttspett. Riktigt gott och riktigt mättande! Strul med vattnet idag med något rör på gatan som gått sönder så min dusch var ju bara att glömma, funderar på ett kvällsdopp i poolen. Snacka om strul-dag, först internet sen vattnet… Haha, önska oss bättre lycka till imorgon! ;-) Sov så gott hjärtan, puss!

//We had dinner at this place a few days ago, lebanese… Oh I’ve been craving hummus! Even think I had a bowl for myself. :-) Great tip if you go to Marbella and feel like that kind of food, Marush and it’s placed on the street behind the port. We ordered some feta cheese salads, mix plate and finished with some chicken and meat skewers. Really tasty and really filling! We have some problems with the water today and a water pipe on the street that’s broken so I could just forget about that shower, thinking about a night swim in the pool. Talk about bad luck today, first the internet and then the water… Haha, wish us some better luck for tomorrow! ;-) Sleep tight loves, hugs!

4 reaktioner på “LEBANESE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.