VOVEM

janni-deler-vovem-marbellaDSC_7923
janni-deler-vovem-marbellaDSC_7926
janni-deler-vovem-marbellaDSC_7924
janni-deler-vovem-marbellaDSC_7929
janni-deler-vovem-marbellaDSC_7930
janni-deler-vovem-marbellaDSC_7934
janni-deler-vovem-marbellaDSC_7932

Dinner and family, best combo!

Här kommer ett restaurangtips, Vovem som är nyöppnat här. Riktigt fint och mysigt ställe, det är mest fokus på kött men jag äter ju inte det så ofta (föredrar fisk och kyckling alla dagar i veckan). Jag beställde salmon tartar med grönsaker och pommes och det var riktigt, riktigt bra! Visste inte vad det skulle smaka eftersom det mest var kött men blev väldigt imponerad. :-) Så mysigt att hänga så mycket med min fina pappi och mina underbara småbröder. Guld värt! <3 Bara några från familjen som saknas här. Nu har Jon lagat god middag och jag la mig precis och ska kolla tv. Snart blir det sleepmode… Hörs imorgon babes, puss! <3

//Here’s a restaurant tip, Vovem that just opened here. Great place and so cozy, mostly focusing on meat but I don’t eat that too often (prefer fish or chicken every day of the week). I ordered salmon tartar with vegetables and french fries and it was really, really good! Didn’t know what to expect since it was mostly meat on the menu but I was impressed. :-) So nice to hang out this much with my amazing dad and my lovely little brothers. Love that! <3 Just a few family members that are missing here. Now Jon made us a great dinner and I just placed myself infront of the tv. Soon it’s sleep mode… Talk tomorrow babes, hugs! <3

10 reaktioner på “VOVEM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.