BEACHIN’

janni-deler-beachinDSC_9013
janni-deler-beachinDSC_9028
janni-deler-beachinDSC_9020
janni-deler-beachinDSC_9041
janni-deler-beachinDSC_9065

Today’s mode, beach and smoothies..

Haha, mitt liv här går verkligen ut på mat och smoothies! Tränar så mycket nu så är konstant hungrig, så det är nog därför. Vilodag deluxe idag däremot, vi åkte ner till stranden och njöt i några timmar. Ett snabbt stopp för lite lunch och smoothies och sen tillbaka till vattnet. Så skönt i havet nu, fortfarande ganska kallt men perfekt när man vill svalka av sig. Problemet här på stränderna dock är att sanden är så sjukt(!!!) varm, så man får springa för allt man har. Hett tips igen – ha med er skor om ni ska gå på stranden. ;-) Sista kvällen med Michaela och Riley, imorgonbitti lämnar dom oss. Så tråkigt… Men, vi ses snart igen efter vi bokat in några kul resor. Nu – utnyttja sista tiden med vänner och sen sova. Hörs imorgon babes, stor puss! <3

//Haha, my life is literally about food and smoothies! I workout so much now so I’m hungry all the time, guess that’s why. Rest day deluxe today though, we went down to the beach and enjoyed it for a few hours. A quick stop for lunch and some smoothies and then back in the water. The ocean is so nice at the moment, still pretty cold but perfect when you want to cool down. The problem here on the beach is the sand, it’s so hot(!!!) so you have to run for all you’ve got. Great tip again – bring shoes if you’re walking on the beach. ;-) Last night here with Michaela and Riley, they’ll leave us tomorrow morning. So sad… But, we’ll see each other again soon after we’ve booked some fun trips. Now – enjoy the last time with friends and then sleep. Talk to tomorrow babes, big kiss! <3

12 reaktioner på “BEACHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.