FRESH FOOD CAFE

janni-deler-freshfoodcafe-marbellaDSC_8553
janni-deler-freshfoodcafe-marbellaDSC_8555
janni-deler-freshfoodcafe-marbellaDSC_8557
janni-deler-freshfoodcafe-marbellaDSC_8560

One of my favorite lunch places here, Fresh Food Cafe.

Igår åkte vi till Fresh Food Cafe, hängde massor där förra sommaren men har inte hunnit dit den här sommaren. Så, igår var det dags. :-) Drack massa olika juicer och käkade en superfood salad, det var butternut squash, fetaost och granatäpplet som gjorde hela salladen. Quinoa och broccoli var också smarrigt där i, aah vill tillbaka igen och testa en annan maträtt. Hett tips om ni är här i Marbella och sugna på någon nyttig/god lunch, googla fresh food cafe marbella så hittar ni vart det ligger. Vill ni ha mer mattips härifrån? Vi har käkat hemma så mycket man ska försöka ge lite tips. PUSS!

//Yesterday we went to Fresh Food Café, hung out there a lot last summer but haven’t been this summer. So, yesterday it was about time. :-) Had lots of different juices and tried a superfood salad, it was the butternut squash, feta cheese and pomegranate that made the entire salad. Quinoa and broccoli was pretty good in there too, aah want to go back again and try another dish. Great tip if you’re here in Marbella and feel like a healthy/tasty dish, google fresh food cafe marbella and you’ll find the location. Do you want more food tips from here? We’ve been eating at home a lot but I’ll try to give some more tips. HUGS!

21 reaktioner på “FRESH FOOD CAFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.