HOME WORKOUT

janni-deler-home-workoutDSC_9495
janni-deler-home-workoutDSC_9484
janni-deler-home-workoutDSC_9498
janni-deler-home-workoutDSC_9503
janni-deler-home-workoutDSC_9529
janni-deler-home-workoutDSC_9532
janni-deler-home-workoutDSC_9519
janni-deler-home-workoutDSC_9554
janni-deler-home-workoutDSC_9562
janni-deler-home-workoutDSC_9569

Sweaty workout at home, me and my dad started to workout with a trainer!

God morgon! Har varit alldeles för lite träning här, men igår fotade Jon lite när jag och pappa körde. Jag har tränat med pappa nu senaste veckorna, vi kör med en tjej som heter Johanna som är tränare här och SÅ rolig träning. Jag ska skaffa mig ett TRX-band, grymt att ha med i resväskan. Finns så många övningar man kan göra, ska försöka visa er några. Här ser ni två, ena är benböj och sen drar man sig upp och drar händerna till sidan – det tar i både rumpan och sidan på magen. Den andra är som en planka, sen kör man mountain climbers. Båda bränner ordentligt kan jag säga… Vi blandar med lite boxning också, alltså det måste jag börja köra. Riktigt skönt att slå och sparka och man blir heelt slut, låter nästan som en ganster men det är rolig träning. ;-) Man blir så sjukt svettig här, som ni kanske ser. Man får dricka massa vatten! Inatt kom Alexandra hit, (WOHOO!) så nu lär det bli ännu mer träning! Hörs sen babes, puss! <3

//Good morning! Been way too little training here, but yesterday Jon took some pics when me and my dad did a workout. I’ve been training with my dad now the last weeks, we do it with Johanna who’s a trainer here and we do SO many fun things. I’m getting a TRX thing, great to have in the bag when traveling. There’s so many good exercises to do with that, will try to show you some more. Here’s two, one is squats and then you pull yourself up with the hands to the side – you’ll feel it in your butt and the side of the abs. The other one is like a plank, then you do mountain climbers. Both is really tough… We mix it with some boxing too, that’s something I have to do more often. Such a nice feeling to hit and kick and you get so tired, almost sounds like I’m a gangster but it’s fun training. ;-) You get soo sweaty here, as you may see. You just have to drink a lot of water! Alexandra arrived last night, (WOHOO!) so now I’m guessing it’ll be even more training! Talk later babes, hugs! <3

14 reaktioner på “HOME WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.