PEDROS BEACH

janni-deler-pedros-beachDSC_9057
janni-deler-pedros-beachDSC_9076
janni-deler-pedros-beachDSC_9119
janni-deler-pedros-beachDSC_9124
janni-deler-pedros-beachDSC_9131

Lunch place yesterday, Pedros beach!

Här åt vi lunch igår, så gott med lite calamres! Vi åt på Pedros Beach och jag drack en sjukt god ananas-smoothie och sen delade vi på calamares. Jag åt en stor laxsallad med extra avokado också. :-) Så gott och fräscht. Avslutade med en vattenmelon-glass (haha!), det såg ut som en iallafall. Idag har varit en hemmadag, har jobbat massor på datorn sen fick jag nog och la mig på en luftmadrass i poolen. Kan lova er att det är svårt att sätta sig inomhus och jobba, eftersom det är blå himmel varje dag och grymt väder så vill man skjuta på det. Man får nästan dåligt samvete när man sitter inne men ska försöka hålla lite rutiner iallafall. Svårt men jag jobbar på det! Liten break för bloggning, nu ska jag ut i solen och sen blir det träning. Ska hämta ut ett paket sen också som jag beställt, alltid lika kul att öppna! Puss <3

//This was the place we had lunch at yesterday, so tasty with some calamares! We went to Pedros Beach and I had a super tasty pineapple smoothie and then we shared calamares. I had a huge salmon salad with extra avocado as well. :-) So tasty and fresh. Finished lunch with a watermelon ice cream (haha!), at least it looked like one. Today’s been a home-day, done a lot of work on my computer but then I had enough and went in the pool on an air mattress. I can promise you that it aint easy to sit inside and work, since it’s blue sky and great weather every day here you want to do it later. You almost feel bad sitting inside but I’m trying to have some routines anyway. Hard but I’m working on it! A short break for blogging, now I’m heading out in the sun again and then some training. Will pick up a package I ordered too, always fun to open! Hugs <3

14 reaktioner på “PEDROS BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.