(UN)DONE HAIRBUN

janni-deler-tresseme-hairstyleDSC_8946
janni-deler-tresseme-hairstyleDSC_8820
IMG_3324
janni-deler-hairdoDSC_8948

Simple and relaxed hairdo using the sea foam and sea salt spray.

Fick en del frågor om hur jag gjort mitt hår för några dagar sedan, superenkel och skön uppsättning. Den funkar till vardags eller till fest om man inte orkar fixa för mycket, eller som jag som inte orkar locka hela håret för att det tar sån tid haha! Jag använder alltid någon hårolja när det är blött och sedan vi gjorde samarbetet med TRESemmé så har jag använt deras Perfectly (un)Done Sea foam ibland i hårbotten och sen lite av deras Sea salt spray i resten av håret för att det ska kännas lättare att jobba med, och det är även värmeskydd i vilket jag alltid försöker ha innan jag fönar/lockar. Sen fönar jag hela håret och sätter upp håret i en knut, snurrar bara håret runt och sätter en tofs. Jag drar fram lite hår för att jag gillar att ha lite hår fram vid ansiktet, ramar in det lite finare. Sen är det klart, slarvigt, skönt och fint. :-) Mitt superkrull har SÅ många av er frågat efter, så här kommer den filmen igen. Puss! <3

//Got a few questions about my hairdo I had a few days ago, super easy and comfy hairdo. Works for every occasion if you don’t have the energy to style too much, or if you’re like me and curling your hair takes way too long haha! I always use some kind of hair-oil when it’s wet and since we did the collab with TRESemmé I’ve used their Perfectly (un)Done Sea Foam sometimes in my scalp and then some of their Sea salt spray in the rest of my hair to make it feel easier to work with, it’s also heat protection in it which I alway have before I blow dry och curl. After that I blow dry and put it up in a bun, just spin my hair around and place a hair band. I get some hair out in the front since I like to have some some hair by the face, it frames your face a bit nicer. Then it’s done, messy, comfy and looks good. :-) SO many of you still ask about my super curly hair, so here’s that movie again. Hugs! <3

8 reaktioner på “(UN)DONE HAIRBUN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.