CASA MONO

janni-deler-casamono-marbellaDSC_9572
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9576
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9589
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9591
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9580
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9595
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9592
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9599
janni-deler-casamono-marbellaDSC_9603

Great dinner at Casa Mono in Marbella a few nights ago, love that place.

För några kvällar sedan år jag, Jon, pappa och kidsen middag inne i Marbella på Casa Mono. Har berättat om det stället förut men det var läängesedan! Så otroligt mysigt ställe som ligger lite undangömt, men maten och servicen är helt fantastisk. Vi åt lite blandat och njöt av en lugn kväll. Det ligger mitt på en gata men känns som man sitter inne vid värsta trädgården, hett tips om ni åker till Marbella. :-) Idag har varit en megachill-dag, har bara legat inne och kollat tv och serier. Började få feber igen nu på kvällen så antar att jag inte är helt tillbaka på banan ännu. Håller tummarna för att jag mår bättre imorgon iallafall! Hoppas ni haft en härlig helg, vi hörs imorgon. Puss hjärtan! <3

//A few nights ago me, Jon, my dad and the kids had dinner in Marbella at Casa Mono. I’ve told you about this place before but it was a looong time ago! Such a cozy place that’s a bit hidden, but the food and service is just amazing. We had a mix of everything and enjoyed a calm night. It’s in the middle of a street but it feels like you’re sitting in a crazy garden, great tip if you’re going to Marbella. :-) Today’s been a mega chill-day, been inside and watched tv and series all day. Started to feel feverish again tonight so I guess I’m not back on track completely yet. Fingers crossed I’ll feel better tomorrow anyway! Hope you’ve had a great weekend, I’ll talk to you tomorrow. Hugs babes! <3

10 reaktioner på “CASA MONO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.