CASA CAMO – BEFORE/AFTER

Jannideler-Jon-Olsson-Casacamo
Jon-Olsson-Casacamo-SIDE2ddd

Casa Camo transformation in two years, just love this place!

God morgon! Igår sprang Jon runt huset och fotade liknande bilder som vi tog när vi kollade på huset första gången. Herregud vilken skillnad det har blivit… Bilderna till vänster, så såg alltså huset ut när vi kollade på det första gången. Sjukt kul att se förändringen! Det är sjukt hur fort man vänjer sig vid hur det ser ut, därför är det kul att kolla tillbaka och se hur mycket som faktiskt har hänt här. Trädgården, poolen, huset i sig och ja allt som har gjorts om. Det är ju ett väldigt speciellt hus men både jag och Jon är ju ganska speciella så det passar oss. ;-) Tänkte att det kunde vara kul för er att se! Några av er har frågat om mer bilder på huset så här har ni. Här hänger vi runt i sommar! Mår bättre idag men ska ta det lugnt iallafall, vill INTE få feber igen så kommer ta det lugnt med sol några dagar nu. Hoppas ni får en fin måndag så hörs vi sen, puss! <3

//Good morning! Yesterday Jon ran around the house to take similar pictures we took the first time we looked at this house. Oh my gosh what a difference there is… The pictures to the left, that’s how the house looked the first time we looked at it. It’s so fun to see the change! It’s crazy how fast you get used to how it looks, that’s why it’s really fun to look back and see how much actually happened here. The garden, pool, the entire house and just everything that’s done. It’s a very special house but both me and Jon are pretty special so it suits us perfectly. ;-) Thought it would be fun for you to see! Some of you’ve asked about more pictures of the house so here you go. This is were we’re hanging out this summer! I feel better today but will take it easy anyway, DON’T want to get a fever again so I’m going to take it easy with the sun for a few days. Hope you guys will have a great monday and I’ll talk to you soon, hugs! <3

19 reaktioner på “CASA CAMO – BEFORE/AFTER”

 • Sasha says:

  Wow what a cool transformaion!
  xx
  SASHA

 • Maaike says:

  Wow cool to see what a little bit of paint (a lot I think actually, haha!) can do to a house! :-) Really awesome and modern right now! I like it!
  Nice to see your place! Have a good, easy day! XXX

 • Linnéa says:

  Jäklar vad roligt att se, vilken skillnad! Det är super fint:)

 • Netti says:

  Men oj vilken skillnad och det har verkligen blivit jättefint! :-D

 • Veronika D. says:

  Totally impressed! Awesome!

 • JOSEFIN B says:

  Omg vilken förändring! Jättefint! :D /www.joseefiinb.devote.se

 • Louise E says:

  Det är helt sjukt vad fint det blivit! Ni måste vara så otroligt nöjda :D Jag ska själv till Spanien, Fuerteventura imorgon och jag har aldrig varit där förut. Det ska bli så kul att få se och jag hoppas på mycket sol :) Hoppas du mår bättre snart så du kan hitta på massa roliga saker som du alltid gör :)

 • Annika says:

  Väldigt fint hus minus camo-grejen :-)

 • Antela says:

  niceeeeeee=) Good job=)!
  kisses
  http://blamod.com

 • Simone says:

  Hi Janni, what an amazing transformation! So damn cool.. Even though i agree with you about changing the green painting in the pool – maybe light blue would look a bit fresher in pictures? Anyhow! The house looks great, and i think it matches your personalities perfectly :-)
  I was wondering if you (or Jon) could take some pictures inside of the house? That would be lovely… just to get a better perspective of the house, and maybe get some home-inspo.

  Loving your blog!

  Hugs

  • Janni says:

   Totally agree, would love a blue pool. :-) I just have to clean the house and then I can take some pictures inside, haha! Hugs sweetie <3

 • ISA says:

  oj jäklar, ingen dålig kåk heller! himla najs ställe att hänga på kan jag tro :))

 • antonia says:

  OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thats insane, what a change! haha such a cool post, soo sooo interesting. when i woudl have stand in front of the house 2 years ago i dont think i would have bought it (i would NEVER have seen the potential in it) and look at it today – A DREAM!!! did you have help with how to design it and what to make out of the garden and all that or was everything your ideas? crazy your did and old looking typical cute house into a modern spacy dream place.

 • stina says:

  Haha sjukt att jag jämt trott ni byggde nytt! Ser sjukt fräscht ut och även om jag gillar idylliska spanska hus med lummiga trädgårdar så har ni gjort detta så jäkla nice så jag lätt skulle kunna bo där! Hade haft otroligt svårt att se potentialen i huset då ni var och tittade på det i början.. så kul hur ni har förvandlat det och gjort det så härligt unikt och sjukt snyggt!

 • Linnea says:

  Oj oj vilken skillnad! Det ser så himla fint ut! Skönt att du mår bättre idag, och hoppas att det inte kommer tillbaka :)

 • Malin says:

  Wow vilket coolt hus ni har! Ja, skillnaden är enorm…kul att du visade oss läsare :D

  Där har ni många härliga dagar…klart man blir avis ;)

  Ha en underbar sommar fina Janni ♥ ♥ ♥

 • Johanna says:

  Häftigt! Roligt att få se! :)

 • Maria says:

  Såå fint! Hadde vært veldig gøy å se inne også, hvordan hele ser ut :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.