BREAKFAST STOP

janni-deler-breakfast-stopDSC_0260
janni-deler-breakfast-stopDSC_0266
janni-deler-breakfast-stopDSC_0263
janni-deler-breakfast-stopDSC_0259

Such a cute little place in Tarifa, with surf boards… Loved it!

God morgon! Precis käkat frulle efter en skön (svettig!) promenad, det börjar bli riiiiktigt varmt här nu. Man får mest ligga i skuggan! :-) Igår när vi kom fram till Tarifa stannade vi på ett litet hak och åt/drack en liten frukost nummer två. Jag tog en “Copacabana” som var en smoothie med banan, kokosmjölk och ananas. Riktigt mättande och riktigt smarrig. Stället vi stannade på var så ballt, surbrädor och härligt avslappnade människor. Därför gillar jag surfställen extra mycket, de flesta människorna är så softa och glider runt i flip flops och bara är glada. I like! Snart kommer Angelica och André, ska bli skitkul att ha dom här några dagar! :D Vi ska hitta på massa kul, ska bara klura ut vad. Hörs senare babes, puss! <3

//Good morning! Just had breakfast after a nice (sweaty!) walk, it’s starting to get reeeally hot here now. Gotta spend most of the time in the shade! :-) Yesterday when we arrived to Tarifa we stopped at a little place and had a small breakfast number two. I had a “Copacabana” that was a smoothie with banana, coconut milk and pineapple. Really filling and really tasty. The place we had it at was so cool, surfboards and relaxed people. That’s why I like surf places a lot, most people are so chill walking around in flip flops and are just happy. I like! Soon Angelica and André will arrive here, will be so much fun to have them here for a few days! :D We’re gonna do lots of fun things, just have to figure out what. Talk later babes, hugs! <3

19 reaktioner på “BREAKFAST STOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.