SHINY TOUCH

janni-deler-shiny-shoes
janni-deler-shiny-touchDSC_8708
janni-deler-shiny-touchDSC_8727
janni-deler-shiny-touchDSC_8733
janni-deler-shiny-touchDSC_8729
janni-deler-shiny-touchDSC_8795
janni-deler-shiny-touchDSC_8741

River Island earrings/ Jon’s t-shirt/ Imso.com skirt (here!)/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)

Sent inlägg kommer här, men nu har äntligen internet vaknat till liv. Har haft strul hela dagen så har inte kommit in på bloggen. :-( Här kommer iallafall en look jag fotade för ett tag sedan, har helt glömt bort den bland alla bilder. Skön outfit med en shiny touch, haha! Haft en superskön dag, Angelica och André kom runt lunch så vi åkte och käkade och sen hängde vi i poolen lite innan vi drog iväg på ett svettigt träningspass. Det såg nästan ut som jag var nyduschad när jag var klar… Som sagt, väldigt varmt här just nu. Efter det åkte vi hem och chillade i skuggan och poolen och nu är vi precis hemkomna efter en god sushi-middag på hotellet nedanför. Snart sleep-mode för hela gänget! Vi hörs imorgon hjärtan, puss! <3

//Late post here, but now internet finally came back to life. Had problems with it all day so didn’t get in to my blog. :-( Anyway, here’s a look I wore a while ago, totally forgot this by all the pictures I have. Comfy outfit with a shiny touch, haha! Had a great day, Angelica and André arrived around lunch time so we went for some food and then hung out by the pool a bit before we did a sweaty workout. I almost looked like I just came out of the shower when I was done… As I said, it’s super warm here now. After that we went back to the pool and shade and now we just got back after a tasty sushi-dinner at the hotel right by us. Soon sleep-mode for all of us! Talk tomorrow loves, hugs! <3

9 reaktioner på “SHINY TOUCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.