NIGHT WALK

janni-deler-night-walkIMG_9171
janni-deler-night-walkIMG_9176
janni-deler-night-walkIMG_9191
janni-deler-night-walkIMG_9212
janni-deler-night-walkIMG_9209

Reunited with my love, we took a nice walk tonight and watched the sunset!

Nu är Jon tillbaka, woho! Jag har varit hemma och totalstädat huset idag, villa ha det rent och fint tills Jon kom tillbaka. :-) Nu är allt städat och jag mår så otroligt bra i själen av det, haha! Vi tog en skön promenad precis, det är så himla fint här runt omkring. Lekte lite gjorde vi också, stå på händer kan jag och på huvudet men att stå på händer och göra olika poser är något jag måste öva på. Jon är värsta akrobaten och kan allt typ… Jag ska öva så jag också kan posa lika snyggt! Nu ska jag ta en snabbdusch, göra något gott kvällsnacks och mysa med min fina kille framför en film. En kväll helt ensamma var längesen, ska bli mys! Ha en fin kväll babes, puss och kram. <3

//And Jon is finally back, woho! I’ve been at home all day and cleaned out the entire house, wanted it clean when Jon got back. :-) Now every single spot is clean and I feel so great when it is that way, haha! We just got back from a nice walk, it’s so nice around this neighbourhood. We played around a bit as well, I can do hand stand and on my head but standing still in hand stand and do different poses is something I need to practice on. Jon is such an acrobat and knows how to do almost everything… I will practice so I can pose as good! Now it’s time for a quick shower, make a tasty night snack and have a cozy night with my amazing man infront of a movie. A night on our own was a long time ago, will be nice! Have a great night babes, kisses and hugs. <3

8 reaktioner på “NIGHT WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.