OCEAN CLUB

janni-deler-oceanclub-marbella-lunchDSC_4544
janni-deler-oceanclub-marbella-lunchDSC_4546
janni-deler-oceanclub-marbella-lunchDSC_4552
janni-deler-oceanclub-marbella-lunchDSC_4556
janni-deler-oceanclub-marbella-lunchDSC_4560
janni-deler-oceanclub-marbella-lunchDSC_4551
janni-deler-oceanclub-marbella-lunchDSC_4548

Yesterdays birthday lunch, at Ocean Club Marbella.

God morgon! Igår var det många som fyllde år kändes det som, världens bästa syster (min syster) fyllde år så vi fick fira det på avstånd. ;-) Min kusin är här med hans flickvän Alexandra som också fyllde år, eftersom hon var här kunde vi fira med en födelsedagslunch. Vi gick till Ocean Club och det var första gången den här sommaren jag var där, förra sommaren hängde vi en hel del där och festade… Vi åt massa god mat, jag drack ett glas strawberry daiquiri som var magisk (beställ den om ni ska dit!) och hade en mysig lunch. Vi stannade inte kvar och solade eftersom vi hade andra planer men superfint lunchställe med lite för dyr meny. Gott var det iallafall! Nu har jag inte solat på några dagar så idag planerar jag att lägga mig i stolen och stund och bättra på brännan, man blir så osugen på det eftersom det är så varmt och soligt varje dag. Kommer ångra mig när jag åker härifrån om jag inte tar till vara på det nu. :-) Ha en skön lördag så hörs vi sen, puss!

//Good morning! Yesterday it felt like a lot of people had their birthday, the best sister in the world (my sis) had hers so we had to celebrate it in another country. ;-) My cousin is here with his girlfriend Alexandra who also had her b-day, since she was here we could celebrate her with a birthday lunch. We went to Ocean Club and it was the first time this summer, last summer we spent a lot of time there and partied… We had lots of good food, I had a glass of strawberry daiquiri that was just out of this world (order that if you’re going there!) and had a cozy lunch. We didn’t stay there to tan since we had other plans but it’s a really nice lunch spot with a meny that’s a bit too expensive. It was good anyhow! Now I haven’t tanned in a while so today I’m planning to spend some time in the sun and work a bit more on my tan, you really don’t feel like it when it’s sunny and warm every day. Will regret it when I leave this place so it’s better to take advantage of it now. :-) Have a great saturday and I’ll talk to you soon, hugs!

11 reaktioner på “OCEAN CLUB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.