FLOWERS & DRINKS

janni-deler-marbella-casamono-sunsetDSC01491
janni-deler-marbella-casamono-sunsetDSC01622
janni-deler-DSC01618
janni-deler-DSC01628
janni-deler-marbella-casamono-sunsetDSC01603
janni-deler-marbella-casamono-sunsetDSC01500
Some snaps from last night!

Lite blandade bilder från igår, det var en superfin kväll. Vi åkte in till Marbella och Casa Mono för middag och när vi kom dit så var ljuset helt magiskt. Fotade av min look också som ni ser lite av, den kommer upp lite senare. :-) Har haft en skön förmiddag och det var väldigt härligt att börja dagen med en pedikyr, bästa känslan när fötterna mår bra. Efter det låg jag vid poolen och tog det lugnt bara, nu ska jag snart iväg för en plåtning med en tidning här i Marbella. Ska få hår och make fixat snart, vilken lyx-dag det blev haha! Ska knäppa av lite bilder också så ni får se hur det blir. :-) Puss så länge! <3

//Some mixed snaps from yesterday, it was a beautiful night. We went in to Marbella and Casa Mono for dinner and when we arrived the light was just magical. Took an outfit too that you can see some of, it’ll be up later on. :-) Had a great day so far and it was very nice to start the day with a pedicure, the best feeling when your feet feels good. After that I stayed by the pool and just took it easy, soon I’m heading for a photoshoot with a magazine here in Marbella. Will get my hair and make up done, talk about a luxury day haha! Will take some pics as well so you get to see how it gets. :-) Hugs babes! <3

9 reaktioner på “FLOWERS & DRINKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.