ASCARI

janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02061
janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02067
janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02069
janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02071
janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02078
janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02075
janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02096
janni-deler-ascari-racetrack-marbellaDSC02155

Super fun day at Ascari race track, driving around with friends!

Vilken dag! Otroligt kul att se Ascari, sjukt fint ställe! Fanns annat än bilar och banor också, god mat och en härlig pool som vi låg vid ett tag mellan varven. :-) Vi kom dit imorse och fick en genomgång, sen fick vi åka med en av instruktörerna runt banan och se hur den var och efter det var det bara byta plats. Jag gasade på och hade superkul, men vad trött man blev. Man är ju så fokuserad på vart man ska köra, när man ska bromsa och när man ska gasa osv. Mycket att tänka på men det var riktigt, riktigt fett! Tänk er en gokart-bana fast med riktiga bilar, ungefär så var det för mig. SÅ härlig dag, nu ska vi ner till hamnen och fira med lite libanesisk mat. Ska bli riktigt smarrigt! Hoppas ni har en grym fredagkväll hjärtan, stor kram <3

//What a day! It was so much fun to see Ascari, incredible place! There was other things than cars and race tracks too, great food and a nice pool that we hung out by for a while in between the laps. :-) We arrived this morning and got a briefing, then we got to go with one of the instructors around the track to see how it was and after that we just swapped seats. I floored it and had so much fun, but you got so tired of it. You had to be so focused on where to drive, when to brake and gas and so on. A lot to think about while doing but it was really, really cool! Imagine a go-kart track but with real cars, that’s how it felt for me. SUCH a great day, now we’re heading down to the port to celebrate with some lebanese food. Can’t wait! Hope you sweethearts have a great friday night, big hug <3

12 reaktioner på “ASCARI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.