FRUIT PLATE

janni-deler-fruitplateDSC03556
janni-deler-fruitplateDSC03572-Redigera
janni-deler-fruitplateDSC03558

A pretty good fruit plate yesterday… Feel like the same now!

Igår gjorde vi ett sånt mega fruktfat när vi var uppe i villan, det är ju så fint att lägga upp massa frukt i olika färger ihop. :-) Vet ni hur gott det var att äta en jordgubbe samtidigt som man tog en bit banan i munnen? Nu snackar vi hett tips! Ska göra en smoothie nu, har mest frysta bär så kommer inte få till samma fina frukfat. ;-) Har precis kommit hem från en sista-rycket-shoppingrunda, behövde köpa en mjuk väska inför båtresan i Grekland (så den får plats) och så lite annat smått och gott. Är faktiskt riktigt peppad på en vecka på en båt, tror vi kommer ha det riktigt härligt! Bra att jag har preppat med mycket frukt, grönsaker och träning inför den veckan haha! Lär bli lite träning och mera fest… Nu ska vi iväg på yoga, hörs sen <3

//We did a huge fruit plate yesterday when we were up in the villa, it looks so good to place a lot of fruit in different colors together. :-) Do you know how good it is to have a strawberry and at the same time a piece of banana in your mouth? Now we’re talking about a great tip! Will make some smoothie now, mostly have frozen berries so I won’t get the same look as this plate. ;-) Just got back from a last-minute-shopping tour, needed to buy a soft bag before our boat trip to Greece (so it fits in the boat) and some other things. I’m really excited for this week on a boat, think we’ll have a great time! Feels good that I’ve been having lots of fruit, vegetables and done a lot of training before this week haha! Guess it’ll be less training and more party… Now we’re heading for some yoga, talk soon <3

13 reaktioner på “FRUIT PLATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.