HASHTAG LIFE

janni-deler-boat-marbellaDSC02518
janni-deler-boat-marbellaDSC02595
Jon-Olsson-Yacht-Marbella-9
janni-deler-boat-marbellaDSC02773
janni-deler-boat-marbellaDSC02743
janni-deler-boat-marbellaDSC02997
Jon-Olsson-Yacht-Marbella-11
janni-deler-boat-marbellaDSC03012
janni-deler-boat-marbellaDSC03016

This is for sure hashtag life, boat trip with jet ski and clear water everywhere.

God morgon! Har så mycket bilder kvar från båtresan, så här kommer en bildbomb. :-) Snacka om att vi har haft den bästa sommaren någonsin, vi har hittat på så mycket roliga saker och hängt med så underbara människor. Kommer komma ihåg den här sommaren som en av de bästa, nu är jag så peppad på att komma igång med massa roliga projekt. Uppvilad, peppad på nytt och en sjukt härlig känsla i kroppen. Jag har inte åkt jet-ski på evigheter, vi hade det när jag var yngre och åkte ofta när vi åkte båt på helgerna. Det är ju nästan för roligt att gasa på allt man kan! ;-) Min pappa gjorde verkligen det, haha galningen i luften på ena bilden. Om ni ska hit till Marbella så rekommenderar jag verkligen att åka ut med en båt, dra ihop ett gäng och kolla vad som finns. Bästa jag gjort här nere! Nu ska jag hem till pappa för ett träningspass, kicka igång den här dagen på riktigt. Puss! <3

//Good morning! I have so many pictures left from the boat trip, so here a picture bomb. :-) We’ve really had the best summer ever here, we’ve done so much and hung out with amazing people. Will remember this summer as one of the best, now I’m so stoked on starting a lot of fun projects. Rested, ready for new things and just a great feeling in my entire body. I haven’t been on a jet ski for so long, we had one when I was younger and drove it a lot when we went out with our boat on the weekends. It’s almost too fun to just hit the gas as much as you can! ;-) My dad for sure did that, haha the crazy one in the air in one picture. If you’re going here to Marbella I really recommend to go out with a boat, get a group of friends and see what’s available. The best thing I’ve done here! Now I’m heading over to my dad for a workout, kicking off this day for real. Hugs! <3

21 reaktioner på “HASHTAG LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.