FLIGHT TIME

janni-deler-flight-mode-marbellaDSC03797
janni-deler-flight-mode-marbellaDSC03806
janni-deler-flight-mode-marbellaDSC03803
Ready to fly, get prepared Greece!

Nu är vi på flygplatsen, redo att åka till Grekland. Eller redo och redo, jag blir aldrig redo för att lämna det här stället men är peppad på Grekland nu! :-) Vi har ett problem bara, vårt flyg till Barcelona är försenat så hoppas att vi hinner med flyget till Aten… Går ett senare inatt så det känns okej, jobbigt att komma fram så sent (eller tidigt på morgonen haha). Men men, inte så mycket att göra åt saken! Ska sova på flyget tänkte jag, är trött så förhoppningsvis går det fort. Vi hörs i Grekland imorgon hjärtan, ha en skön kväll. Puss och kram! <3

//Now we’re at the airport, ready to go to Greece. Well don’t know about ready, I’ll never be ready to leave this place but I’m stoked on Greece now! :-) We only have one problem, our flight to Barcelona is delayed so I hope we’re having enough time to go on the second flight to Athens… There is one later tonight so it feels ok, not great to arrive super late tonight (or early in the morning haha). Well well, not much to do about it! Will try to sleep on the plane, I’m tired so hopefully it will go quick. Talk to you in Greece tomorrow loves, have a great night. Kisses and hugs! <3

10 reaktioner på “FLIGHT TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.