#GINATRICOTSAYBLUE

Gina Tricot Say Blue

Jag brukar ju ofta shoppa på Gina Tricot (som ni vet…) och nu i höst släpps en stor denimkollektion, Say Blue. Ska bli sjukt kul att se vad som kommer, det ska vara tydliga 70-tals vibbar i kollektionen vilket jag gillar. :-) Gina Tricot kör ett samarbete med pop-duon Say Lou Lou i samband med den här kollektionen, dom har gjort en sång och musikvideo som kommer släppas på ginatricot.com den 20e augusti och på youtube och Spotify den 21a och de är även ansiktet utåt för kollektionen. Här får man se en liten teaser, jag blir riktigt shoppingsugen och längtar tills det finns ute i butik! Jag har ju helt fastnat för denim senaste tiden, shorts, jackor, skjortor och allt helt enkelt. Känner på mig att jag kommer ha mycket denim i höst med stickade tröjor. Lite mysigt när man tänker på det! :-) Enjoy the video, puss! <3

//I often shop at Gina Tricot (as you know…) and this fall they will have a big denim collection, Say Blue. Can’t wait to see what they will have, apparently it’s a lot of 70’s vibes in it which I like. :-) Gina Tricot is doing a collaboration with the pop duo Say Lou Lou during this collection, they made a song and music video that will be released on Gina Tricot the 20th of august and on youtube and Spotify the 21st and they’re also faces for the collection. Here’s a teaser, I really feel like shopping and want it to hit the stores now! I’m totally in to denim at the moment, shorts, jackets, shirts and everything. Have a feeling I will wear lots of denim this fall with knitted sweaters. Pretty cozy when you think about it! :-) Enjoy the video, hugs! <3

7 reaktioner på “#GINATRICOTSAYBLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.