GIRLS NIGHT

janni-deler-girls-nightDSC_6485
janni-deler-girls-nightDSC_6494
janni-deler-girls-nightDSC_6496
janni-deler-girls-nightDSC_6479

Time for movie night and some nature candy!

Har hunnit med så otroligt mycket idag, började med träningspass, mail, lunch med gänget, möten och plåtning och sen timmar av jobb på kontoret. Nu har vi precis käkat middag hemma hos Klara och ska kolla film. Vi pausade filmen mitt i för att köpa lite filmsnacks, blev naturgodis och nya smaker på bubbelvatten. Ska bli gött framför nya Johan Falk filmerna! :-) Vi kör sleepover inatt igen, lite skakade efter natten när vi kom hem så det är bättre att hålla ihop. Vi har kommit fram till att det måste varit någon berusad människa som gått till fel dörr eftersom vi hittade en påse full med hamburgare och pommes utanför dörren… Kändes skönt men det känns ändå bättre att sova ihop! :-) Imorgon ska jag ta tag och svara på alla era kommentarer, har inte gjort det under resan i Grekland så nu är det dags för det! Puss hjärtan, ha en fin kväll <3

//I’ve done so much today, started with a workout, emails, lunch with the gang, meetings and a photoshoot and then hours in the office getting work done. Now we just had dinner at Klara’s place and will watch a movie. We actually paused the movie in the middle of it to go and buy some movie-snacks, ended up with nature candy (chocolate-yoghurt-nuts and so on) and new flavours of sparkling water. Will be tasty while we watch the new Johan Falk movies (swedish cop-movies)! :-) We’re doing sleepover tonight again, a bit scared from the night we got back to Sweden. We figured it must have been a drunk person who walked to the wrong door since we found burgers and fries outside the door… Feels better to sleep together anyway! :-) Tomorrow I’m answering all your comments, haven’t done it during our trip to Greece so now it’s about time! Hugs loves, have a great night! <3

26 reaktioner på “GIRLS NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.