SUNSET DREAMS

janni-deler-sunset-dreamsDSC04567
janni-deler-sunset-dreamsDSC04551
janni-deler-sunset-dreamsDSC04574

Crazy sunset at Nikki Beach in Porto Heli…

Den här dagen kändes lång, har jobbat massor med saker kring bloggen så jag till och med glömde att blogga. Sjukt, haha! Jag och Limpan satte oss på ett fik och jobbade mitt emot varandra i några timmar, blir så produktiv ibland. Jag sa igår att det skulle vara skönt om det regnade någon dag så man kunde sitta inne utan att få dåligt samvete, tror vädergudarna hörde mig och levererade regn… Ångrade mig lika snabbt! ;-) Även om det är skönt att vara hemma så saknar jag att kolla solnedgången vid vattnet, den vi såg på Nikki Beach var helt insane! Det var lite moln vilket gjorde det ännu häftigare. Drömmer mig tillbaka nu ikväll, ska ut och lufta huvudet lite och ta en promenad. Hoppas jag slipper regn nu när det är uppehåll! Ha en skön kväll hjärtan, puss <3

//This day felt long, got lots of work done with things around the blog so I even forgot to blog. Crazy, haha! Me and Limpan sat down at a coffee place next to each other and worked for a few hours, get so productive sometimes. I said yesterday that it would be nice with some rain a day soon so I could spend the day inside without feeling bad, think the weather gods heard me and delivered some rain… Regretted it straight away! ;-) Even if it’s nice to be back home I miss watching the sunset by the water, the one we saw at Nikki Beach was just insane! It was a bit cloudy which just made it even cooler. Dreaming back tonight, heading out for a walk now to get some air. Hopefully I won’t get any more rain now when it finally stopped! Have a great night loves, hugs <3

12 reaktioner på “SUNSET DREAMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.