BEAUTY SHOOT

_DSC7041
janni-deler-photoshoot
janni-marbella-shoot

The beauty shoot I did for the magazine in Marbella.

God morgon! Här kommer bilderna jag plåtade i Marbella, jag var med i ett beauty-reportage som grymma Nicholie gjorde. Hon är så grym alltså, hon fixade mina ögonbryn innan jag åkte till Grekland och jag har aldrig varit så nöjd över formen som jag är nu. Lite annorlunda bilder för att vara jag, men det är ju det som är kul! :-) Utmana sig själv lite. Klänningen på sista bilden var så magisk, svårt att se men den föll så snyggt i ryggen och materialet var bara underbart. En dam från Ibiza sålde den och liknande klänningar, den blev tyvärr inte min men får leta upp henne nästa gång jag är i Spanien. Den här morgonen var det bootcamp som gällde och nu är det möte, fullt ös medvetslös den här veckan! Puss <3

//Good morning! Here’s the pictures I shot in Marbella, I was in a beauty-editorial that the amazing Nicholie did. She’s so good at what she’s doing, she fixed my eyebrows before I went to Greece and I’ve never been as happy with the shape of them as I am now. These pictures are a bit unusual for me, but that’s the fun thing about it! :-) Challenge myself a little. The dress in the last pic is just magical, hard to see but the way it fitted in the back and the material was just perfect. A lady from Ibiza had that one and similar dresses for sale, unfortunately this one didn’t turn out to be mine but I have to find her next time I’m in Spain. This morning I’ve been to the bootcamp and now it’s time for meetings, full gas this week! Hugs <3

17 reaktioner på “BEAUTY SHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.